Algemene voorwaarden

Op onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden, zoals deze door de BOVAG voor autodealers en onafhankelijke autobedrijven zijn vastgesteld, van toepassing.

Met BOVAG Garantie bent u verzekerd van garantie op uw aankoop en vaak ook op  de reparatie en het onderhoud van uw voertuig. Daarnaast weet u met de BOVAG Huurvoorwaarden waar u aan toe bent. Omdat wij graag de meest recente versie  van de betreffende voorwaarden weergeven verwijzen wij u naar de website van de: BOVAG.

De BOVAG voorwaarden zijn van toepassing op de volgende afdelingen:

  • Sales
  • Rental
  • Workshop
    Aanvullende voorwaarden van toepassing: Zie overige  voorwaarden m.b.t. 24 maanden Carprof garantie op reparatie en arbeidsloon

BOVAG voorwaarden zijn expliciet niet van toepassing op schadeherstel!

Naast de voorwaarden van de BOVAG zijn wij ook lid van de Nederlandse vereniging van ondernemers in het carrosseriebedrijf, de FOCWA. Omdat wij graag de meest recente versie  van de betreffende voorwaarden weergeven verwijzen wij u naar de website van de: FOCWA.

De FOCWA voorwaarden zijn van toepassing op de volgende afdelingen:

  • Damage Repair
 
Overige voorwaarden

Carprof 24/7 Pechhulp
Klanten die via ons bedrijf lid zijn van de Carprof 24/7 Pechhulp Service kunnen de algemene voorwaarden van dit abonnement teruglezen bij AA-team.

Carprof 24 maanden garantie op reparatie en arbeidsloon.
Wanneer wij uw auto repareren, ongeacht leeftijd of merk, dan geven wij u standaard 24 maanden garantie op reparatie en arbeidsloon. In tegenstelling tot de reguliere 12 maanden garantie! Hoe is dat mogelijk? We werken uitsluitend met vakkundig personeel en A-merk onderdelen, daarom hebben we vertrouwen in onze dienstverlening. U hopelijk ook!

Werkplaatsmonteur gezocht

Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een enthousiaste werkplaatsmonteur met passie voor auto’s en techniek. Neem contact op via receptie@roeleveld.nl.