Ons bedrijf

Wie eisen stelt, Roeleveld!

U bent van harte welkom voor onderhoud, reparatie en aankoop van elk merk auto!

In onze universele Carprof werkplaats bent u welkom met elk automerk. Met het uitvoeren van goed onderhoud aan uw auto, wordt uw auto heel oud. Wij beschikken over hoogwaardige apparatuur om de moderne auto-elektronica te kunnen uitlezen. Wij zijn volledig gecertificeerd voor het repareren van uw hybride en/of volledig elektrische voertuig en zijn hiermee klaar voor de toekomst.

 

Uw droomauto hoeft niet van u te zijn. Autoverhuur Roeleveld verhuurd diverse mobiliteitsoplossingen. Van een compacte Fiat 500 tot een ruime Volkswagen Golf. Moet u verhuizen of iets groots vervoeren? Wij hebben verschillende afmetingen bestelwagens beschikbaar.

 

Autobedrijf Roeleveld verkoopt gebruikte auto’s van alle merken. Is de auto van uw keuze niet in ons assortiment, dan kunt u ons een zoekopdracht laten uitvoeren. Wij geven u graag passend advies over leasing, financiering en verzekeringen. Naast een ruime voorraad occasions vindt u in onze showroom ook nieuwe en gebruikte motoren van het merk Zero waar wij officiële dealer van zijn.

 

Zoals u heeft kunnen lezen, kunnen wij u met een ruim aanbod aan diensten bedienen binnen de mobiliteitsbranche. Graag staan wij u persoonlijk te woord. Graag verwijzen wij u naar onze contactgegevens zodat u met de juiste afdeling in contact komt.

Tijdlijn van Roeleveld

Neem contact met ons op

Neem gemakkelijk en snel contact met ons op doormiddel van het onderstaande contactformulier. Wij proberen uw bericht binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Werkplaatsmonteur gezocht

Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een enthousiaste werkplaatsmonteur met passie voor auto’s en techniek. Neem contact op via receptie@roeleveld.nl.