Schadeherstel

Wij ontzorgen u graag

 

Autoschade komt altijd ongelegen. Dat geldt voor particulieren en de zakelijke rijder. U krijgt ineens te maken met allerlei zaken die vlot geregeld moeten worden waar u misschien nooit eerder mee te maken heeft gehad. Schadeherstel Roeleveld helpt u daarbij! Wij beantwoorden graag uw vragen en helpen u in contact te komen met de juiste partijen. Daar waar wij u kunnen ontzorgen, zullen wij dit zeker doen!

Voordat we aan de slag gaan, wordt u voorzien van persoonlijk advies, met een transparante kostenbegroting en planning. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Misschien bent u niet verzekerd voor de schade of is deze niet verhaalbaar? Wij denken graag met u mee en kunnen bijvoorbeeld een offerte met gebruikte onderdelen voor u opstellen. Dit scheelt voor het milieu en uw portemonnee. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Wat kunnen wij voor u herstellen?

Voorbeelden van schades welke wij zoal voor u kunnen herstellen, zijn:

 • Lakschade
 • Stormschade
 • Blikschade
 • Krasschade
 • Steenslag
 • Bumperschade
 • Inbraakschade
 • Deukschade
 • Hagelschade
 • Roestschade (APK laswerk)
 • Stoeprandschade
 • Carrosserie meten en richten
Wat doen wij nog meer?

Wij verzorgen het spuiten van:

 • Industriespuitwerk
 • Meubels
 • Speciaal spuitwerk
 • Motoren en brommers

Wij kunnen elke vorm van schadeherstel aan. Of het nu draait om een volledig herstel inclusief richten en/of het vervangen van airbags (complex) of niet meer dan een klein krasje (cosmetisch), wij kunnen je altijd helpen! Wat precies het verschil is tussen cosmetisch en complex? Voor ons maakt het niet zoveel verschil omdat we de juiste mensen in dienst hebben die hun handen nergens voor om draaien. Hoe aparter de klus des te groter de uitdaging . Het mooie van ons vak is dat elke schade weer anders is.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u starten met de intake? U kunt op meerdere manieren eenvoudig contact met ons opnemen:

Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom om langs te komen in onze showroom op de Kometenweg 5 in Maarssen.

Hoogste kwaliteitseisen

Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken, onze collega’s zijn gediplomeerde schadeherstellers en autospuiters. Hierdoor voldoen wij aan de hoogste kwaliteitseisen. In onze mengkamer kunnen wij iedere gewenste autokleur van ieder automerk maken met onze kleurencomputer. Roeleveld schadeherstel is een door Focwa gecertificeerd schadeherstelbedrijf. Focwa  heeft een kwaliteitstandaard ontwikkeld en daarom toetsen zij ons op vakmanschap, innovatiekracht, veiligheid en ondernemerschap. Hierdoor krijg je bij ons o.a. vier jaar garantie, originele onderdelen en heldere prijsafspraken.

Mobiliteit

Wij begrijpen dat uw auto soms onmisbaar is en dat het meer kan zijn dan alleen een vervoersmiddel. En zo gaan wij ook met uw auto om, wij repareren de schade altijd zo snel mogelijk. Vervangend vervoer kan in allerlei vormen en formaten geregeld worden. Mocht een vervangende auto voor u niet nodig zijn, of misschien onpraktisch in verband met een parkeer vergunning? Wij hebben altijd een leenfiets klaar staan en het openbaar vervoer vertrekt bij ons om de hoek. Wilt u dat we uw auto thuis bij u ophalen? Ook dit is geen enkel probleem, na de reparatie brengen wij uw auto weer netjes hersteld en gewassen terug.

Online schadeherstel intake

Graag willen wij u vragen de gegevens zo compleet mogelijk in te vullen, dit bespoedigt de verdere afwikkeling. In dit formulier vragen wij u enkele foto’s te uploaden. Het insturen van de schade intake kan iets langer duren als u grote bestanden upload. U kunt de foto’s ook via Whatsapp opsturen, zie hiervoor de button links onder aan onze website. Deze wordt weergegeven bij de mobiele weergave van deze website.

Neem contact met ons op
Afdeling schadeherstel

Neem gemakkelijk en snel contact met ons op doormiddel van het onderstaande contactformulier. Wij proberen uw bericht binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Werkplaatsmonteur gezocht

Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een enthousiaste werkplaatsmonteur met passie voor auto’s en techniek. Neem contact op via receptie@roeleveld.nl.