APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Er wordt gekeken naar verkeersveiligheid en milieuprestatie.

 

Autobedrijf Roeleveld is een RDW-erkend keuringsstation. Onze APK-keuringen worden uitgevoerd volgens alle wettelijk vastgestelde eisen. Wij controleren o.a. de remmen, wielophanging, schokdempers, banden, de stuurinrichting en de verlichting van uw auto.

 

Het is belangrijk dat u zich realiseert dat de APK een momentopname is. Wanneer uw auto goedgekeurd is voor de APK, is dit geen garantie dat de auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Bij een APK gaat er bijvoorbeeld weinig aandacht uit naar de toestand van de motor, waardoor u zelfs een dag na de APK al met onherstelbare pech kunt komen te staan. Wij raden daarom aan om regelmatig onderhoud aan uw auto uit te laten voeren.

 

Wist u dat u uw auto al tot twee maanden voor uw APK-vervaldatum kan laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt? Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Op de website van het RDW controleert u gemakkelijk de APK vervaldatum van uw voertuig.

Video afspelen

Werkplaatsafspraak

Wilt u uw auto brengen voor onderhoud en/of APK? Plan gemakkelijk en snel online uw werkplaatsafspraak in.

Afspraak maken

CarProf steunt Fonds Slachtofferhulp

 

Als CarProf aangesloten garage staat Autobedrijf Roeleveld voor kwaliteit en veiligheid. Onze monteurs doen er er elke dag alles aan om auto’s goed en veilig de weg op te laten gaan. Een autoband met voldoende grip kan bij een noodstop het verschil maken tussen wel of geen botsing. Met onze APK actie benadrukken we de relatie tussen goed onderhoud en veiligheid én geven we invulling aan onze maatschappelijke betrokkenheid. Van elke APK dragen we € 0,50 af aan TrafVic-kids.

Neem contact met ons op

Neem gemakkelijk en snel contact met ons op doormiddel van het onderstaande contactformulier. Wij proberen uw bericht binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Werkplaatsmonteur gezocht

Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een enthousiaste werkplaatsmonteur met passie voor auto’s en techniek. Neem contact op via receptie@roeleveld.nl.