Een APK laten uitvoeren voor uw elektrische- of hybride auto?

 

Ook voor elektrische en hybride auto’s geldt er, net als auto’s met een verbrandingsmotor, een APK-verplichting. De controlepunten die hierbij worden uitgevoerd zijn ongeveer hetzelfde als bij een brandstofauto. Aanvullend hierop wordt er ook gecontroleerd op het functioneren van de elektrische aandrijflijn en de onderdelen hiervan.

 

APK-termijnen

 

Voor elektrische auto’s gelden op dit moment dezelfde APK-termijnen als voor benzine-auto’s, namelijk:

  • 4 jaar na registratie van het voertuig
  • Daarna om de 2 jaar
  • Na 8 jaar elk jaar

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een APK-keuring van uw elektrische- of hybride auto? Maak nu gemakkelijk en snel online uw afspraak.

  • werkplaatsafspraak-elektrisch

    Werkpaatsafspraak

    Maak gemakkelijk en snel online een afspraak voor een APK voor uw elektrische- of hybride auto.

CarProf steunt Fonds Slachtofferhulp

 

Als CarProf aangesloten garage staat Autobedrijf Roeleveld voor kwaliteit en veiligheid. Onze monteurs doen er er elke dag alles aan om auto’s goed en veilig de weg op te laten gaan. Een autoband met voldoende grip kan bij een noodstop het verschil maken tussen wel of geen botsing. Met onze APK actie benadrukken we de relatie tussen goed onderhoud en veiligheid én geven we invulling aan onze maatschappelijke betrokkenheid. Van elke APK dragen we € 0,50 af aan TrafVic-kids.

Werkplaatsmonteur gezocht

Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een enthousiaste werkplaatsmonteur met passie voor auto’s en techniek. Neem contact op via receptie@roeleveld.nl.