Onderhoud & Reparatie

Onderhoud en reparatie voor alle merken

 

Bij Autobedrijf Roeleveld bent u aan het juiste adres voor kwalitatief onderhoud en reparatie aan uw auto. Wij onderhouden en repareren alle auto’s volgens het boekje (fabrieksvoorschriften) ongeacht merk en leeftijd. Door regelmatig  onderhoud uit te laten voeren voorkomt u autopech en bespaart u hierdoor kosten. Bovendien zorgt goed onderhoud ervoor dat u veilig kunt deelnemen aan het verkeer.

Tijdens een onderhoudsbeurt signaleren we zo goed mogelijk ‘wat eraan zit te komen’. Zo houd u grip op de kosten en wordt de kans aanzienlijk kleiner dat u plotseling komt stil te staan.

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk. 

Video afspelen

Onderhoud volgens voorschriften

 

Uw auto vraagt om goed onderhoud. Dit is het onderhoud wat precies wordt voorgeschreven door de autofabrikant en merkdealer. Volledig afgestemd op uw automerk, autotype, bouwjaar en kilometerstand. Dit onderhoud voldoet aan alle fabrieksspecificaties. Hiermee behoudt u uw fabrieksgarantie.

 

Het onderhoud aan moderne auto’s kun je indelen in vier categorieën:

 1. Vaste inspectie
  Het jaarlijkse controlemoment voor de auto. Alle belangrijke zaken worden nagelopen, zoals de remmen, de ophanging en de diverse vloeistoffen. Bovendien wordt dan ook de motorolie ververst en het bijbehorende filter vervangen.
 2. Reparatie aan slijtagedelen
  Voor bepaalde slijtagedelen is de levensduur afhankelijk van het gebruik, zoals de remblokken, de remschijven en de koppelingsplaat.
 3. Tijd- of kilometergebonden vervanging
  Voor sommige onderdelen bestaat een vervangingsmoment bij een aantal verstreken jaren of verreden kilometers, afhankelijk van wat eerst komt. Een van de bekendste onderdelen die volgens dit principe vervangen worden, is de distributieriem.
 4. Onvoorziene reparatie
  Voor veel onderdelen bestaat geen vooraf bepaalde levensduur, maar dat wil niet zeggen dat ze altijd een autoleven lang meegaan. Een waterpomp kan gaan lekken, een veer kan breken, een aandrijfas kan defect raken.
Contact opnemen

Heeft u vragen? U kunt op meerdere manieren eenvoudig contact met ons opnemen:

Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom om langs te komen in onze showroom op de Kometenweg 5 in Maarssen.

Neem contact met ons op

Neem gemakkelijk en snel contact met ons op doormiddel van het onderstaande contactformulier. Wij proberen uw bericht binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Werkplaatsmonteur gezocht

Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een enthousiaste werkplaatsmonteur met passie voor auto’s en techniek. Neem contact op via receptie@roeleveld.nl.