Official Zero Dealer

Roeleveld is een officiële dealer van ZERO

Motoren anno 2024

Motorfietsen voor de eisen van nu

Autobedrijf Roeleveld is official dealer van Zero Motorcycles en levert 100% elektrische motoren aan zowel de consument als aan bedrijven en overheidsinstellingen. Via onze partner MotorenLeasen.nl helpen wij u graag bij het tot stand komen van een Financial Lease. Wij bezorgen uw Zero in heel Nederland.

 

In onze showroom staan altijd nieuwe en gebruikte modellen klaar voor een proefrit. Ook kunt u hier enkele accessoires bezichtigen als koffers en snelladers.

 

In de werkplaats kunt u terecht voor het laten uitvoeren van onderhoud, reparaties en schadeherstel aan uw Zero. Bent u uitgekeken op de kleur van uw Zero? Of wilt u uw Zero een exclusievere uitstraling geven? We denken graag met u mee. Zo kunt u, uw Zero laten bestikkeren of spuiten in iedere gewenste kleur.

Fluisterstil maar volop asfaltverscheurend koppel

De Zero krachtbron levert meer koppel dan de krachtigste 1000cc sportmotoren.

Het merk Zero Motorcycle staat synoniem voor de volgende stap in de technische ontwikkeling van motorfietsen. Zero combineert het beste van conventionele motorfietsen met geavanceerde aandrijftechnologie en produceert krachtige elektrische machines die nieuwe maatstaven zetten voor gewicht, acceleratiekracht, design en rijplezier. De motorfietsen zijn qua constructie en vormgeving gebouwd rondom de revolutionaire Z-Force® elektrische aandrijftechnologie. Elke Zero heeft met het oog op gewichtsbesparing bijvoorbeeld een speciaal ontworpen, ultralicht aluminium frame.

De geschiedenis van Zero begon ooit met een pakkend idee in een garage in Santa Cruz, in Californië. Inmiddels is het bedrijf in de motorfietswereld uitgegroeid tot een internationaal befaamd producent. Zero Motorcycles geeft grensverleggende motorfietsinnovatie gestalte in daadwerkelijk leverbare machines. Sinds de eerste prototypen in 2006 op de markt kwamen, heeft Zero motorrijders altijd uitgenodigd om nieuwe motorfietsen te komen testen. Bij motorrijden werkt ervaren immers beter dan uitleggen.

 

Zero zoekt actief naar de beste balans tussen prestaties, actieradius, gewicht en betaalbaarheid om klanten een ongeëvenaarde elektrische motorfiets te bieden. We doen dit door de van oudsher geperfectioneerde aspecten van traditionele motorfietsen te combineren met de allernieuwste technologie van nu. Om dat motto in praktijk te brengen heeft Zero een team vakkundige technici samengesteld, met mensen uit de motorfietsindustrie of met een hightech achtergrond. Het resultaat: alleen Zero brengt met succes een complete modellenserie op de markt en wordt daarom gezien als marktleider.

Neem contact met ons op
Afdeling Zero Motoren

Neem gemakkelijk en snel contact met ons op doormiddel van het onderstaande contactformulier. Wij proberen uw bericht binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Werkplaatsmonteur gezocht

Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een enthousiaste werkplaatsmonteur met passie voor auto’s en techniek. Neem contact op via receptie@roeleveld.nl.