Hoe kunnen wij helpen?

Search on Roeleveld.nl
Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over ons bedrijf? Misschien is uw vraag al een keer gesteld en opgenomen in onze lijst van veelgestelde vragen:

Tegenwoordig spreken we eigenlijk niet meer over een grote of een kleine beurt. We raadplegen de fabrieksvoorschriften. Op basis van de leeftijd of kilometerstand wordt de auto onderhouden zoals voorgeschreven.

U kunt uw apk datum gemakkelijk zelf conroleren op de website van het RDW: ovi.rdw.nl. Uiteraard mag u ons ook bellen, dan zoeken wij het voor u op.

In ons pand beschikken wij over een wasstraat. U kunt kiezen voor een medium (€7,95) of intensief (€9,95) wasprogramma. U mag hier zonder afspraak voor binnenrijden. Tijdens een onderhoudsbeurt wassen wij uw auto gratis.

Onze professionele autopoetser kan zowel de buiten als de binnenzijde van uw auto reconditioneren (reinigen). De kosten hiervoor zijn sterk afhankelijk van de mate van vervuiling. Als u bij ons langs rijdt maken wij graag een offerte op maat (vanaf € 150,-).

Autobedrijf Roeleveld beschikt over een eigen schadeherstel afdeling met een professionele spuitcabine en overige gereedschappen om voertuigschade vakkundig te herstellen. Wij helpen u graag met de afwikkeling tussen u en de verzekeringsmaatschappij of stellen graag een heldere offerte van de herstelkosten op. Meldt uw schade eenvoudig middels ons online intake formulier, Whatsapp of rijdt bij ons langs.

Veel mensen denken dat ze niet zelf kunnen bepalen waar ze hun auto laten repareren. Dat is een misverstand. Ook al verwijst de verzekeringsmaatschappij u naar een ander autoschadebedrijf, de keuze ligt altijd bij u als eigenaar van het voertuig, tenzij expliciet anders in de polis opgenomen echter zijn er zelfs dan meestal nog mogelijkheden. In de meeste gevallen repareren wij zonder verhoogd eigen risico.  Dus je hebt alle vrijheid om te kiezen voor een schadehersteller naar uw keuze. Doordat wij contacten hebben met alle verzekeringsmaatschappijen kunnen wij u altijd helpen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als u de schade wilt laten herstellen zonder uw verzekering in te schakelen.

Wij denken graag mee. Groen herstel is beter voor het milieu en uw portemonnee.

In samenwerking met Centraal Beheer Achmea bieden wij de AutoZeker polis aan. De autoverzekering met de persoonlijke aandacht van Autobedrijf Roeleveld en de zekerheid van Centraal Beheer.

Autopech is altijd vervelend. Heeft u onze Carprof Mobiliteitsgarantie/pechhulp? Bel dan naar +31 (0) 88 112 1430 en u wordt zo snel mogelijk weer op weg geholpen.


Heeft u geen pechhulp?
U mag ons dan gerust bellen en wij kijken graag hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Wist u dat wij het pechhulp abonnement gratis aanbieden als uw auto volgens fabrieksvoorschriften door ons wordt onderhouden?

U kunt online een schadeformulier invullen op: mobielschademelden.nl of de app downloaden. Zo kunt u eenvoudig digitaal samen met de tegenpartij alle benodigde gegevens uitwisselen.

Wij ontvangen als reparateur geen bericht van mobielschademelden.nl. Indien wij u verder mogen helpen met de afwikkeling, vergeet dan niet contact met ons op te nemen.

Onze schade afdeling stelt taxatie rapporten op middels een Audatex calculatie. Ook kunnen wij voor u in overleg treden met een schade expert. Het opstellen van een schade taxatierapport kost € 100,-. Laat u de getaxeerde schade door ons herstellen? Dan is de taxatie kosteloos.

Wij keuren alle (lichte) voertuigen tot 3500 kg. Dus ook voor de meeste campers kunt u bij ons terecht.

Ook voor het onderhouden van aanhangwagens kunt u bij ons terecht.

Ons bedrijf bestaat sinds 1931 en wij durven wel te zeggen dat voor ons geen auto te oud is om aan te werken en dat doen wij dan ook graag. Soms is het lastig om aan de juiste onderdelen te komen of vraagt een bepaalde reparatie om een specialisatie. Wij voorzien u graag van een eerlijk advies om uw oldtimer in topconditie te krijgen en / of te houden.

Onze gekwalificeerde monteurs krijgen jaarlijks bijscholing zodat we ieder voertuig kunnen onderhouden ongeacht hoe deze wordt aangedreven.

Onze specialiteit is mobiliteit. Komt u de auto brengen en heeft u een lift naar huis nodig? Dat is geen enkel probleem. De auto thuis ophalen al dan niet met onze oprijwagen behoort ook tot de mogelijkheden even als een leenfiets of huurauto.

In onze moderne werkplaats beschikken wij over goed opgeleide monteurs en het modernste gereedschap zodat wij iedere auto kunnen onderhouden volgens fabrieksvoorschriften.

Wilt u elders een auto aanschaffen bijvoorbeeld bij een particulier maar vooraf weten of de auto technisch in orde is? Dan is een aankoopkeuring een goed idee, hiervoor kunt u bij ons terecht.

Contact opnemen

Mocht u een vraag hebben over één van onze diensten of heeft u interesse in een dienst of auto die wij te koop hebben staan? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie
Neem contact met ons op

Neem gemakkelijk en snel contact met ons op doormiddel van het onderstaande contactformulier. Wij proberen uw bericht binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Werkplaatsmonteur gezocht

Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een enthousiaste werkplaatsmonteur met passie voor auto’s en techniek. Neem contact op via receptie@roeleveld.nl.